Radio SzczecinRadio Szczecin » Region

Realizacja: Wojciech Ochrymiuk [Radio Szczecin]
Kuchnia wegańska z ciekawą historią w tle. Sobotni „Przepis na sobotę” z restauracji „U Freuda”.
Menu to autorskie przepisy dwóch szczecinianek, które stworzyły to miejsce łącząc dwie swoje pasje - gotowanie i psychologię. Posłuchajcie jak powstaje „Makaron udon z tofu, warzywami i boczniakiem”.

Przepis na sobotę w "Aktywnej Sobocie" Radia Szczecin, jak zawsze o godzinie 12.40.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Archiwum informacji

poniedziałek26wtorek27środa28czwartek29piątek30sobota31niedziela01poniedziałek02wtorek03środa04czwartek05piątek06sobota07niedziela08poniedziałek09wtorek10środa11czwartek12piątek13sobota14niedziela15poniedziałek16wtorek17środa18czwartek19piątek20sobota21niedziela22poniedziałek23wtorek24środa25czwartek26piątek27sobota28niedziela29poniedziałek30wtorek31środa01czwartek02piątek03sobota04niedziela05

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty