Radio SzczecinRadio Szczecin » Region

Fot. Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego
Fot. Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego
Kolejne przedsiębiorstwa wzbogaciły Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Pomorza Zachodniego.
Winnica w Binowie, Ryby z Wyspy Wolin w Dziwnowie, Manufaktura w Kołobrzegu, pasieka w Kluczewie i gospodarstwo ekologiczne w Redlicy - otrzymały certyfikaty smaków regionu.

Idea Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego oparta jest na większym zainteresowaniu żywnością pochodzącą z konkretnych regionów i jej promowaniu.

W naszym województwie już 65 przedsiębiorstw reprezentuje regionalne smaki.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

Archiwum informacji

poniedziałek26wtorek27środa28czwartek29piątek30sobota01niedziela02poniedziałek03wtorek04środa05czwartek06piątek07sobota08niedziela09poniedziałek10wtorek11środa12czwartek13piątek14sobota15niedziela16poniedziałek17wtorek18środa19czwartek20piątek21sobota22niedziela23poniedziałek24wtorek25środa26czwartek27piątek28sobota29niedziela30poniedziałek31wtorek01środa02czwartek03piątek04sobota05niedziela06

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty