Radio SzczecinRadio Szczecin » Region

Edycja "Wolina z rybą na talerzu" na szczecińskiej Łasztowni. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Edycja "Wolina z rybą na talerzu" na szczecińskiej Łasztowni. Fot. Robert Stachnik [Radio Szczecin/Archiwum]
Tatar z łososia z kiszonymi szparagami, dorsz w ziołach czy klopsiki z leszcza - to tylko kilka kulinarnych propozycji, na które przepisy poznacie podczas imprezy "Wolin z rybą na talerzu".
Już w sobotę w samo południe w Trzebieży obejrzycie pokazy gotowania na żywo, a także spróbujecie m.in. tradycyjnej zupy rybnej i kanapki z paprykarzem.

Na odwiedzających czekają także konkursy z nagrodami. Na miejscu będzie ekipa Radia Szczecin, a relacji z imprezy będzie można posłuchać w "Aktywnej Sobocie" Radia Szczecin.

Najnowsze Szczecin Region Polska i świat Sport Kultura Biznes

radioszczecin.tv

Najnowsze podcasty